Institut Internih revizora Crne Gore u saradnji sa Crnogorskim Edukativnim Centrom  i Zavodom za zapošljavanje Crne Gore sa zadovoljstvom objavljuje početak stručne obuke za sticanje kvalifikacije Računovodstveni tehničar/ka.

Obuka je zvanično započela dana 2. septembra 2024. godine, a u program je uključeno 16 kandidata iz Podgorice i Nikšića.

Kandidati će tokom obuke steći neophodna znanja i vještine kako bi bili osposobljeni za obavljanje računovodstvenih poslova u skladu sa zahtjevima crnogorske regulative, kao i međunarodnih računovodstvenih standarda.

Ova obuka predstavlja važan korak u unapređenju stručnosti i zapošljivosti kandidata, omogućavajući im da razviju kompetencije koje su tražene na tržištu rada. Cilj Crnogorskog Edukativnog Centra, u partnerstvu sa Zavodom za zapošljavanje, jeste da pruži visokokvalitetno obrazovanje koje će doprineti profesionalnom razvoju učesnika i njihovom uspjehu u karijeri.

Zahvaljujemo se svim učesnicima na ukazanom povjerenju i radujemo se što ćemo zajedničkim naporima doprinijeti stvaranju kvalifikovanih stručnjaka u oblasti računovodstva.

.

Komentariši