_

 

"
BESPLATNI IIRCG WEBINARI

Podgorica, 28.10.2016.

 

Postovani/a

sa zadovoljstvom Vas obavjestavamo da je menadžment Instituta internih revizora Crne Gore donio odluku o pružanju mogućnosti članovima da vrše besplatni neograničeni pregled video materijala sa prethodnih i svih budućih skupova u organizaciji IIRCG.


Na taj način IIRCG članovi su u prilici da pogledaju (neograničeni broj puta i u bilo koje vrijeme sa svog računara) seminare/radionice koje smo organizovali u prethodnom periodu ali i sve buduće strukovne skupove koje ćemo uvijek u budućnosti snimati i postavljati na IIRCG zaštićeni dio web sajta
http://dls-cg.com/login/index.php

Ovom uslugom, IIRCG članovi koji ne budu u prilici da prisustvuju nekom skupu, isti će naknadno moći da pogledaju putem naseg zaštićenog portala. Jedini uslov za pregled svih IIRCG materijala sa video skupova je da postanete naš član (uz odabir odgovarajuće kategorije članarine), nakon čega će Vam IIRCG Administracija dodijeliti korisničko ime i šifru za pristup zaštićenom dijelu IIRCG web sajta i omogućiti korišćenje ove jedinstvene usluge.

Obzirom da se radi o usluzi koja je zahtijevala značajna finansijska ulaganja u IT sistem, ali i želje menadžmenta da članstvu omogući laku dostupnost svim strukovnim skupovima/predavanjima u organizaciji Instituta, Upravni odbor je donio odluku o uvođenju ove značajne novine uz minimalnu dodatnu finansijsku podršku članova Instituta kroz uvođenje dodatne kategorije godišnje članarine.


Dozvoilite nam da Vas informišemo da je Upravni odbor IIRCG, dana 20.10.2016., donio Odluku o uvođenju dvije kategorije IIRCG članarine i to:

Kategorija 1Osnovna (koja je obavezna da bi se pristupilo u IIRCG članstvo) godišnja članarina u iznosu od 60 € , koja obezbjeđuje članu sva prava u skladu sa Zakonom o nevladinim organizacijama, osim pregleda video materijala sa IIRCG seminara i radionica, čiji se pregled dodatno naplaćuje putem IIRCG usluge webinara

Kategorija 2:
Premijum godišnja članarina u iznosu od 100 €, koja obezbjeđuje članu sva prava u skladu sa Zakonom o nevladinim organizacijama, uključujući i besplate preglede video materijala sa prethodnih IIRCG skupova ali i svih budućih IIRCG konferencija/seminara/radionica.


Napomena:
IIRCG član se opredjeljuje za uplatu jedne od navedenih kategorija članarina pri čemu kategorija 2 nije obavezna vec je opciona, u zavisnosti od zainteresovanosti IIRCG člana za ovim tipom usluge. 

Ukoliko zainteresovani kandidat ne želi da pristupi IIRCG članstvu, video materijale može pogledati po komercijalnim uslovima (putem usluge webinara) prikazanim putem adrese
http://www.iircg.co.me/webinari.html

Iskoristite priliku da neograniceno gledate video materijal sa svih buducih IIRCG konferecnija/seminara/radionica, ali i strukovnih skupova koje smo organizovali u prethodnom periodu. Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona *382 20 656 203 ili putem e-mail adrese info@iircg.co.me

 

 

Naslovna