_

 

"
REVIZIJA INFORMACIONIH SISTEMA

Podgorica, 08.10.2014.

IIRCG POTPISAO SPORAZUM O SARADNJI SA ISACA CROATIA

-UDRUŽENJE ZA REVIZIJU I KONTROLU INFORMACIONIH SISTEMA HRVATSKE-

Institut internih revizora Crne Gore (IIRCG) i Udruženje za reviziju i kontrolu Informacionih Sistema Hrvatske  (ISACA Croatia) potpisali su Sporazum o saradnji tokom održavanja III međunarodne Konferencije interne revizije, koja je održana u Hotelu Ramada, od 29.-30. Septembra 2014. godine uz prisustvo više od 140 delegata iz zemlje i inostranstva.

Sporazum o poslovnoj saradnji podrazumijeva:

  1. promovisanje struke revizije Informacionih Sistema i interne revizije;
  2. međusobnu razmjenu znanja i iskustava;
  3. istraživanje, saopštavanje i promovisanje znanja i informacija o reviziji Informacionih Sistema i profesiji interne revizije;
  4. uspostavljanje saradnje sa međunarodnim organizacijama koje potpomažu struku;
  5. zajedničko organizovanje raznih vidova edukacije: konferencija, seminara, radionica, okruglih stolova i sl., kao i sprovođenje mnogih drugih aktivnosti koje imaju za cilj jačanje struke revizije Informacionih Sistema i interne revizije;
  6. saradnju u izdavanju stručne publikacije, čiji su izdavači IIA Montenegro i ISACA Croatia Chapter;
  7. aktivnu promociju saradnje i međusovno informisanje o istom
  8. međusobna promocija web sajta potpisnika ovog sporazuma, postavljanjem loga druge strane na svojim internet prezentacijama.

Sporazum o saradnji su potpisali Prof. dr Đorđije Rakočević-Predsjednik IIRCG i Aurora Volarević, CISA, CISM, CGEIT, CRISC, HUCNO-Predsjednik ISACA Croatia.


 

 

Naslovna